Lino's

 

Suzuki Savage 650 i Bobberstuk -90

 

En väldigt uppskattad liten enstånka som låter grymt gott. Tyvärr har den inte blivit använd på snart två år samt att den behöver uppdateras med nya lysen för att klara de nya reglerna samt ett den skulle må bra av en ny koppling och genomgå en ompackning av framgaffeln. Det kommer!

 

Custom Bubbla Cab -65

 

Frugan i hushållets färglada sommarbil med en nyrenoverad 1300 motor. Hon sneglar efter en äkta cab och helst då en röd.

Henners första bubbla hade registreringsnumret FEL 123 :-)

Gillar annars franska bilar som Peugeot och Citroen.

 

Chevy Silverado K1500 -95 och Can-Am 800R XMR -11 (SÅLT)

 

Företagsbilen som såldes hösten -16 då företaget skulle läggas på is. Hamnade uppe i Borlänge och tror att den är till salu igen. Även fyrhjulingen fick ny ägare och hamnade i Kil. Chevyn var höjd 6 tum med såväl heltäckande frontbåge som flakbåge. Can-Am:en inköptes ny och var mer eller mindre maxutrustad.

LINO'S GARAGE

- It's a family thing!

En hobby och livsstil för en hel familj!

 

Förutom Amarizzlin, finns och fanns även nedanstående fordon och projekt i Lino's Garage.

Uppdateras allt eftersom bilderna kommer fram ur gömmorna.

 

 

Chevrolet Suburban 2500 -95 a.k.a "Big Mama"

 

Bred, hög, lång och fet med en 454 cui under huven. Höjd 7 tum med en stereo som pallar trycket under en cruising med vännerna! Även denna har en egen hemsida, så läs mer på:

http://www.subyello.one

 

Audi A4 Quattro Avant S-tronic -14

 

Till vardags åker familjen runt i en tysk. Fungerar även perfekt att dra husvagnen med på semestertripperna runt om i Sverige.

 

Husqvarna WR 125 Enduro -85

 

Yngsta sonens enduro som genomgår en långsam restaurering. Svårt att hitta delar till de här gamla klenoderna. Har ni nått bra tips? Hör av er i så fall!

It's a family thing!

 

Den "äldre" delen av Lino's Garage.

Lincoln & Maria

Lino's Garage - it's a family thing!

 

Består av Lincoln och hans fru med deras son Joel och extrasonen Peter. Även dottern och yngsta sonen med deras moped ingår plus ett stillastående moped-bobber projekt. Äldsta sonens Volvo 850 (och snart hans nya BMW) och en Indy 600 Touringskoter, plus att en del husvagnar och släpkärror, ingår även de.

 

Då motorintresset funnits hos Lincoln sedan tonåren med ett 50-tal bilar ägda tills dags dato, kom namnet "Lino's Garage" upp som en kul grej för få ett samlingsnamn på allt som rör familjens fordonsflotta med dess tillbehör.

@ Copyright Amarizzlin.se & Lino's Garage 2017

All Rights Reserved